Konesaumakatto

KONESAUMAKATTO

Takuulla tiivis ratkaisu kiinteistöösi

Perinteinen saumattu peltikatto on peltikatteista ainoa täysin tiivis ratkaisu.

Konesaumakatto on perinteinen kattorakenne, joka koostuu yleensä sinkitystä teräksestä tai jalometallista kuten kuparista. Katto valmistetaan peltiriveistä joiden tiivisteaineella käsitellyt saumat saumataan kaksinkertaisilla saumoilla toisiinsa kiinni. Konesaumakatto kiinnitetään alustaansa sauman sisään jäävillä kiinnikkeillä joten kattoon ei jää ainoatakaan ruuvinreikää. Tämä rakenne luo tiiviin ja kestävän kattopinnan.

Konesaumakatot ovat yleensä pitkäikäisiä ja vaativat vähän huoltoa. Ne ovat myös tyylikkäitä ja niitä käytetään usein rakennuksissa, joissa arvostetaan kestävyyttä ja perinteistä ulkonäköä.

Läpivientien toteutus on myös muihin peltikatteisiin verrattuna tiiviimpi. Piippujen pellitykset saumataan kaksinkertaisin saumoin peltiriveihin ja pyöreät läpiviennit toteutetaan peltiin saumattavalla tyvikartiolla.

Konesaumakatto soveltuu erinomaisesti myös loiville katoille. Aito saumakatto on perinteistä käsityötä parhaimmillaan ja sen myötä kiinteistönne saa takuuvarman suojan säältä vuosikymmeniksi eteenpäin.